移动端
官方微信
官方微博
当前位置:首页

2019年4月网教统考大学英语B题库考试原型真题及答案

编辑:成教在线来源:美佳教育网时间:2019-11-26阅读数:94

2019年4月网教统考大学英语B

一、交际英语

1.- Could you speak more loudly?

- _______________.

A.It's a good line

B.The line is bad

C.I can hear you

D.You can't hear me

答案:B

2.- Come and see me if you have time.

- _________

A.I can't.

B.I'll think it over.

C.Thank you.

D.I will.

答案:D

3.- Hello. Is that Mr.White or Mr.Smith speaking?

- Sorry, ________________

A.who are you?

B.don't ask me.

C.I don't know.

D.would you please ring them up this afternoon?

答案:D

4.- What's wrong with you, dear?

- _________

A.I didn't go to school.

B.I have a terrible headache.

C.I took the kids shopping today.

D.It is a beautiful dress.

答案:B

5.- How tall is your sister?

- _________

A.She is not very well.

B.She is 28 years old.

C.She is very nice.

D.She is as tall as I am.

答案:D


二、阅读理解

Swee Lin has an interesting hobby. She collects stamps. She spends a lot of time on her stamp collection after school hours. She has collected hundreds of stamps from all over the world. They are all in color.

Swee Lin likes stamps with pictures of animals and birds on them. In this way, she learns the names of many animals and birds. She also borrows books on animals and birds from her school library. She learns many things about them.

Sometimes Swee Lin has many stamps of the same kind. She gives them to her friends. They then give her other stamps in return.

Swee Lin writes to friends in many countries. She sends them stamps of her country. In return, they send her stamps of their countries. Swee Lin's father also gives her stamps. He brings them home from his office for her.

Many of Swee Lin's friends collect other things. Some collect coins and others collect matchboxes. But, all of them say that Swee Lin's collection is the most interesting of all.

6.Swee spends a lot of time on her hobby during school hours.

A.T

B.F

答案:B

7.Many of her stamps are in color.

A.T

B.F

答案:B

8.She learns a lot about animals and birds from her stamps.

A.T

B.F

答案:A

9.Sometimes Swee Lin has many stamps of the same kind. She then sells them to her friends.

A.T

B.F

答案:B

10.Hobby means doing things one likes.

A.T

B.F

答案:A

What makes a person a scientist? Does he have ways or tools of learning that are different from those of others? The answer is “no”. It is not the tools a scientist uses but how he uses these tools that makes him a scientist. You will probably agree that knowing how to use a power is important to a carpenter. You will probably agree, too, that knowing how to investigate, how to discover information, is important to everyone. The scientist, however, goes one step further, he must be sure that he has a reasonable answer to his questions and that his answer can be confirmed by other persons. He also works to fit the answers he gets to many questions into a large set of ideas about how the world works.

The scientist’s knowledge must be exact. There is no room for half right or right just half the time. He must be as nearly right as the conditions permit. What works under one set of conditions at one time must work under the same conditions at other times. If the conditions are different, any changes the scientist observes in a demonstration must be explained by the changes in the conditions. This is one reason that investigations are important in science. Albert Einstein, who developed the Theory of Relativity, arrived at this theory through mathematics. The accuracy of his mathematics was later tested through investigations, and Einstein’s ideas were shown to be correct. A scientist uses many tools for measurements. Then the measurements are used to make mathematical calculations that may test his investigations.

11.What makes a scientist according to the passage? ________

A.The tools he uses.

B.The way he uses his tools.

C.His ways of learning.

D.The various tools he uses.

答案:B

12.The underlined part in the passage shows_______.

A.the importance of information

B.the importance of thinking

C.the difference between scientists and ordinary people

D.the difference between carpenters and people with other jobs

答案:C

13.A sound scientific theory should be one that _________.

A.works not only under one set of conditions at one time, but also under the same conditions at other times

B.does not allow any changes even under different conditions

C.can be used for many purposes

D.leaves no room for improvement

答案:A

14.The author quotes the case of Albert Einstein to illustrate __________.

A.that measurements are keys to success in science

B.that accuracy of mathematics

C.that investigations are important in science

D.that the mathematical calculations may test his investigations

答案:C

15.What is the main idea of the passage? ________

A.The theory of relativity.

B.Exactness is the core of science.

C.Scientists are different from ordinary people.

D.Exactness and ways of using tools are the keys to the making of a scientist.

答案:D


三、词汇与语法

16.I invited Joe and Linda to dinner, but ________of them came.

A.neither

B.either

C.none

D.both

答案:A

17.Mary told me that she _______ to the supermarket before coming home.

A.went

B.had gone

C.has gone

D.goes

答案:B

18.-How much did you _____all these things?

-More than forty dollars.

A.spend

B.cost

C.give

D.pay for

答案:D

19.Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

A.like

B.with

C.to

D.as

答案:C

20.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.

A.cooked

B.was cooking

C.cooks

D.has cooked

答案:B


四、完型填空

This is my timetable. I study at No.3 Middle School of Dongfang. From Monday to Friday I get up ___21___ 6:30 a.m. I have ___22___ at 7:00 and then I go to school. I don't like to be late. Our classes ___23___ at 8:30 a.m. We have four classes in the morning. I often have lunch at school with my classmates.

In the afternoon, we have two classes. Classes are over at 3:30, and I get home at 4:00. But sometimes I don't ___24___ school so early because I play basketball on the playground. I have supper at about 6:00. After supper I do my homework. I often watch TV, but sometimes I ___25___ to do some reading and the story books are very interesting. I usually go to bed at about 10:00 p.m.

21.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:B

22.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:D

23.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:E

24.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:A

25.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:C


五、英译汉

26.He is always very active in student activities.

答案:他在学生活动中一直非常积极。

27.What did I say to cause you to do that?

答案:我说什么了使你这样做?

28.The whole process required a great deal of effort, skill and a luck.

答案:整个过程需要很大的努力,需要高度的技巧,还需要运气。

29.I could hardly agree to what you said just now.

答案:我不能同意你刚才说的话。

30.Most students feel satisfied with the progress they’ve made.

答案:大多数学生对自己所取得的进步感到满意。

31.It’s very important to maintain your current weight through exercise and healthy eating.

答案:通过锻炼和健康饮食来保持你目前的体重是非常重要的。


六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.介绍你最喜欢的电视节目;

2.为什么喜欢这个电视节目。

My Favorite TV program

答案:无

声明

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您 对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

快速报名
*
*
*
*
*
*
高职扩招100万的背后是什么?

离高考还有100天,报告前所未有地提前宣布:高职院校今年扩招100万!这不仅让舆论几乎忽略了关于教育的重要工作部署,也成为报告中最夺人注目的部分。